Gaspipe: Spoveď mafiánskeho bossa : (Gaspipe: Confessions of mafia boss) - Carlo, Philip: 1949-2010 (Ikar, 2012)
Tento exkluzívny pohľad do podsvetia odkrýva fungovanie mafie v New Yorku od jej začiatkov až do dnešného dňa. Anthony "Rúrka" Casso bol superhviezdou newyorskej mafie zodpovednou za viac ako päťdesiat vrážd. V súčasnosti si odpykáva trinásť doživotných trestov vo federálnej väznici v Colorade. Novinárovi a autorovi bestsellerov Philipovi Carlovi poskytol najdôvernejšie a najosobnejšie spomienky na svet Cosy nostry. Spisovateľovi sa podarilo preniknúť do myslenia jedného z najprefíkanejších a najbrutálnejších mafiánskych bosov v dejinách kriminalistiky. V knihe odhaľuje šokujúce podrobnosti o zločinoch a zločincoch, ktorí sa dostali na titulné strany novín.