Rozhovory na telo - 1970- Benková-Marcelliová, Jana: 1970-; Nevolný, Peter; Hák, Vladimír; Pákozdy, Ladislav; Orešková, Ivona; Andrassy, Ľubomír: 1973-; Bugár, Béla: 1958-; Keltošová, Oľga: 1943-; Kňažko, Milan: 1945-; Kukan, Eduard: 1939-; Malíková, Anna: 1959-; Malíková, Anna: 1959-; et al. (Bratislava Motýľ, 1999)
Autorka netradičnými rozhovormi približuje politické osobnosti nášho života ako ľudí, ktorí majú také isté starosti a problémy ako ktokoľvek z nás.
Keywords: politici slovenskí; osobnosti politické; rozhovory; Slovensko; životopisy; Slovensko; próza; slovenská literatúra - texty; Keltošová, Oľga, rodená Suchalová ( je bývalá slovenská politička, ponovembrovej členka Demokratickej strany , neskôr predné politička HZDS , poslankyňa Slovenské národné rady a Národnej rady SR ??, v rokoch 1992-1994 a 1994-1998 ministerka práce, sociálnych vecí a rodiny v druhej vláde Vladimíra Mečiara a tretej vláde Vladimíra Mečiara. * 27.02.1943 Pezinok, Slovensko -); Fico, Robert (slovenský právnik, politik, 15.09.1964 Topoľčany -); Kňažko, Milan (slovenský herec a politik. * 28.08.1945 Horné Plachtince, Sloensko -)