Macko Puf: Prečo je dnes vzduch taký sivý? : (Einnie the Pooh Thinking Sport. Why is the Day All Gray) - Disney, Walt: 1901-1966 (Tiché zákutia Macka Puf, 2006)
V knižke sa Puf s priateľmi dozvie nové veci o hmle... Na záver je pripojený aj námet na spoločnú hru pre deti a ich rodičov.