Macko Puf: Prečo je dnes vzduch taký sivý? (Einnie the Pooh Thinking Sport. Why is the Day All Gray) - Disney, Walt: 1901-1966; Krupová, Eva: 1941-; Mrázová, Alena (Praha Egmont, 2006)
V knižke sa Puf s priateľmi dozvie nové veci o hmle... Na záver je pripojený aj námet na spoločnú hru pre deti a ich rodičov.
Tiché zákutia Macka Puf je knižná séria, ktorá dáva odpovede na zvedavé otázky malých detí na svet okolo nás.
Pre čitateľov od 6 rokov.
Keywords: rozprávky autorské; rozprávky o zvieratách; rozprávky pre najmenších; počasie; vzduch; Disney, Walt (americký filmový producent. režisér, scénárista a animátor, kreslil tiež ilustrácie do kníh a časopisov, založil zábavný park zvaný Disneyland, 5.12.1901 Chicago - 15.12.1966 Burbank, Kalifornia); hmla; próza; americká literatúra - texty; pre čitateľov od 6 rokov