Myšiačik Ňufáčik: Ňufáčik na nášteve u starých rodičov - Casalis, Anna: 1953- (Junior, 2006)
Ňufáčikovi rodičia sa vybrali na výlet a svojho synčeka zatiaľ poslali k starkým na dedinu. Hoci sa to myšiačikovi najprv veľmi nepozdávalo, napokon bol z výletu nadšený. Prečítajte si, čo všetko zažil u starých rodičov a pohrajte sa s úlohami, ktoré vás v knižke čakajú!