Myšiačik Ňufáčik: Ňufáčik na nášteve u starých rodičov - Casalis, Anna: 1953-; Dubravcová, Michaela; Campanella, Marco: 1971-; Valachová, Denisa (Bratislava Junior, 2006)
Ňufáčikovi rodičia sa vybrali na výlet a svojho synčeka zatiaľ poslali k starkým na dedinu. Hoci sa to myšiačikovi najprv veľmi nepozdávalo, napokon bol z výletu nadšený. Prečítajte si, čo všetko zažil u starých rodičov a pohrajte sa s úlohami, ktoré vás v knižke čakajú!
Pre čitateľov do 6 rokov.
Keywords: rozprávky autorské; dobrodružné rozprávky; rozprávky o zvieratách; rozprávky pre najmenších; próza; talianská literatúra - texty; Casalis, Anna (talianská spisovateľka prírodovedných kníh pre deti. Vyštudovala modernej literatúry na univerzite v Miláne. V posledných rokoch spolupracuje s vydavateľstvom Dami. * 1953 Miláno, Taliansko -); Campanella, Marco (talianský výtvarník, ilustrátor. Nar. 23.06.1971 v Bari, Taliansko -); pre čitateľov od 3 rokov