Ni chao: Dobrý deň, Čína - Čaplický, Peter: 1956- (Artis Omnis, 2008)
Autor je cestovateľ, horolezec, fotograf, pracovne pôsobí v Číne 17 rokov. Organizačne sa podieľal aj na účasti slovenskej výpravy na 13. paralympijských hrách v Pekingu.