Ni chao: Dobrý deň, Čína - Čaplický, Peter: 1956-; Čaplický, Peter: 1956- (Artis Omnis Žilina, 2008)
Autor je cestovateľ, horolezec, fotograf, pracovne pôsobí v Číne 17 rokov. Organizačne sa podieľal aj na účasti slovenskej výpravy na 13. paralympijských hrách v Pekingu.
Knihu počas veľtrhu Bibliotéka 2008 vyprevadili na cestu k čitateľom sinologička Marína Čarnogurská a predseda Slovenského paralympijského výboru Ján Riapoš.
Poznámky.
Keywords: príbehy autorské; cestopisy; príbehy z Číny; Čína; Čína; próza; slovenská literatúra - texty; Čaplický, Peter (česko-slovenský spisovateľ, cestovateľ, horolezec, fotograf, prekladateľ. Žije v Žilina. Nar. 1956 Nový Jičín, Česko); Čínsky múr