Naposledy v Paríži : (The Last Time i Saw Paris) - Adler, Elizabeth (Remedium, 2003)
Paríž je najromantickejšie miesto na zemi, kde prichádzajú zamilované páry z celého sveta, aby tu spoločne trávili medové týždne. Veľkomesto láka pohostinnosťou, pamiatkami, celkovou atmosférou. Lara Lewisová zažila v Paríži pred viac ako dvoma desaťročiami nezabudnuteľné chvíle so svojim manželom, chrirurgom, na ich svadobnej ceste.