Holistická detektívna agentúra Dirka Gentlyho : (Dirk Gently's Holistic Detective Agency) - Adams, Douglas: 1952-2001 (Slovart, 2009)
Kolosálne dobrá epopeja okorenená detektívkou, mysterióznym románom, hororom, sci-fi, romantikou, muzikálom a komédiou!