Všetky dôležité kontakty: Trblietavý svet celebrít, sex... a možno aj láska : (Everyone Worth Knowing) - Weisberger, Lauren: 1977- (Columbus, 2009)
Betty Robinsonové je sedmadvacet, žije v New Yorku, pracuje jako "kancelářská krysa" v bance, má alergického psa a ve volných chvílích hltá zamilované romány nebo se schází se svou nejlepší kámoškou Penelopou. Nuda. Dokud jí strýček nesežene práci v agentuře, která se zabývá organizací slavnostních příležitostí. Není proto divu, že od té chvíle všechno nabere neuvěřitelný spád, událost stíhá událost a život najednou vyhlíží jako nepřetržitá šňůra divokých večírků.