Chcem len tvoje dobro - Nagyová-Džerengová, Petra: 1972- (Ikar, 2005)
Kristína, hlavná hrdinka novely Petry Nagyovej- Džerengovej, si nesie životom jedno veľké tajomstvo. Mladá, navonok vyrovnaná žena kráča po boku úspešného právnika. Dospievajúca Soňa dopĺňa obrázok šťastnej, modernej rodiny. Lenže, ako to už v živote často býva, šťastie rado ukáže aj odvrátenú tvár.