Chcem len tvoje dobro - Nagyová-Džerengová, Petra: 1972-; Fabianová, Viera; Ďurinová-Pavuľaková, Nataša: 1955- (Ikar Bratislava, 2005)
Kristína, hlavná hrdinka novely Petry Nagyovej- Džerengovej, si nesie životom jedno veľké tajomstvo. Mladá, navonok vyrovnaná žena kráča po boku úspešného právnika. Dospievajúca Soňa dopĺňa obrázok šťastnej, modernej rodiny. Lenže, ako to už v živote často býva, šťastie rado ukáže aj odvrátenú tvár.
Keywords: romány autorské; realistické romány; romány o ženách; romány o láske; próza; slovenská literatúra - texty; Nagyová-Džerengová, Petra (slovenská spisovateľka. * 03.03.1972 Košice, Slovensko -)