Slovenské rozprávky: Druhá kniha zo zbierky Pavla Dobšinského - Dobšinský, Pavol: 1828-1885 (Mladé letá, 1972)
Dobšinského rozprávky sú jednou z najznámejších slovenských kníh v zahraničí. Dnes si ich môžu čitatelia prečítať už v 12 rečiach. Nádejame sa, že si toto vydanie obľúbite tak, ako ste si obľúbili to predchádzajúce. Veríme, že do vašich sŕdc zaseje trvalú lásku k slovenskej ľudovej rozprávke.