Revanš. Dvojníci. Neznámy č. 89 : (The Switch. Split Images. Unknown Man N 89) - Leonard, Elmore: 1925- (Zelená knižnica, 1987)
Tri skvelé detektívky amerického spisovateľa - o nevydarenom únose, o milionárovi s vražedným hobby a o vydieraní mladej alkoholičky...