Zákruty času : (Timebends a Life) - Miller, Arthur: 1915-2005 (Spoločnosť priateľov krásných kníh, 1991)
Autobiografický román slávneho amerického spisovateľa. Približuje Vzťahy členov millerovskej rodiny a ho prepojením So židovskou newyorskú pospolitosť. Ďalej hovorí o osudoch svojích jednotlivých diel. Dočítame sa aj o Marylin Monroe, ktora bola 4 roky Millerovou manželkou.