Nula: Poetická zbierka - Páleš, Marcel: 1986-; Papšo, Peter: 1982-; Kapusta, Miroslav: 1953-; Baričák, Pavel Hirax: 1971-; Korba, Pavol: 1971-; Ďuga, Michal: 1951-; Háber, Stanislav: 1966- (Verejná knižnica Mikuláša Kováča, 2011)
Poznámka spisovateľa: Marcel Páleš, rodák z Poltára, študent Univerzity Mateja Bela, momentálne prebýva v čarovnej Banskej Bystrici. Okrem mnohého iného ho zaujímajú diskusie o zmysle života, rád presahuje hranice priemernosti, miluje čítanie kníh a tiež čítanie ľudí. Keďže rád nachádza neobyčajné v obyčajnom, nájdete ho často strateného v pozorovaní kolobehu života. Soľou jeho života je umenie, korením priatelia a najsilnejšou prísadou je nad všetko vyvýšená láska. Spomedzi priateľov si najviac cení Boha, preto ho občas stretnete v božích chrámoch, kde vyhľadáva pokoj v duši. Jeho tvorba sa sústreďuje nielen na prozaické a poetické žánre, ale veľkou časťou sa angažuje aj v motivačných článkoch, cez ktoré sa najčastejšie dotýka problematiky zmyslu života. Snaží sa "nakopávať" ľudí k aktívnemu životu a láske. Minulý rok sa mu podarilo priviesť do knižnej podoby svoju prvotinu ľ román Keď slnko nezapadá. Spolupracuje s rôznymi umelcami a spolu vytvárajú výtvarno-poetické diela (báseň+obraz).