Dobrodružstvá Sherlocka Holmesa 1: Štúdia v červenom. Podpis štyroch. Dobrodružstvá Sherlocka Holmesa : (The complete Sherlock Holmes: A study in scarlet. The sign of four. Adventures of Sherlock Holmes) - Doyle, Arthur Conan Sir: 1859-1930 (Zelená knižnica, 1965)
Návrat Sherlocka Holmesa, určite netreba čitateľovi predstavovať tohto detektíva. Čitateľ má o zábavu postarané prostredníctvom napínavých príbehov.