Dobrodružstvá Sherlocka Holmesa 3: Pes Baskervillský. Údolie hrôzy, Výtržníci : (The complete Sherlock Holmes: The hound of the Baskervilles. The valley of Fear) - Doyle, Arthur Conan Sir: 1859-1930 (Zelená knižnica, 1965)
V detektívnych príbehoch účinkuje slávny detektív Sherlock Holmes. Bez problémov rozlúšti akýkoľvek kriminálny problém, ktorý je pre jeho priateľa Dr. Watsona neriešiteľnou záhadou.