Varíme vo woku: Zelenina (Varíme vo woku, 2009)
Wok je pre zeleninu priam stvorený, zelenina sa v ňom dá totiž upraviť vo veľmi krátkom čase tak, aby nestratila svoju prirodzenú arómu, vitamíny a živiny. Zelenina zostane chrumkavá a zachová si plnú chuť, čím splní základný predpoklad ázijskej kuchyne: sviežosť a jednoduchosť.