Janko Kosák v nebi a iné prózy - Chlumecký, Václav: 1861-1944 (Slovenská tvorba, 1978)
Kniha obsahuje výber próz slovenského autora - humoresky, grotesky, alegórie a jeden utopistický román pod názvom Profesor Šiltao.