Smaragdová labuť : (The Emerald Swan) - Feather, Jane: 1945- (Slovenský spisovateľ, 2003)
História, láska, dobrodružstvo v príbehu rozdelených dvojčiat. Aj keď aristokratke Maud a komediantke Mirande koluje v žilách modrá krv, spája ich len jedno ľ pôvabný zovňajšok, ktorý musí upútať každého muža, nevynímajúc francúzskeho kráľa. Autorka románu Bozk čiernej vdovy.