Děvčátko, rozdělej ohníček : (Na cikňi na bari, čarav tro voďori) - Šmaus, Martin: 1965- (Euromedia Group, 2005)
Dievčatko, rozoberte ohníček je názov krehké a boľavé cigánskej pesničky. A práve taký je aj príbeh malého Andrejka ...