Vládcovia morských hlbín : (Die Herren der Tiefe) - Hohlbein, Wolfgang: 1953- 1953- (Operácia Nautilus, 2007)
V poradí štvrtá kniha z obľúbenej fantasy série, v ktorej nás autor zavedie do fantastického sveta koralových útesov na morskom dne.