Farebný atlas rastlín - Randuška, Dušan; Šomšák, Ladislav: 1932-; Háberová, Izabela: 1940- (Obrázky z prírody, 1983)
Publikácia zahŕňa najdôležitejšie liečivé rastliny rozšírené na území Slovenska, ako i desiatky cudzokrajných drog, ktoré zužitkúva...