Stavíme svět - Hons, Josef: 1907-2001 (Albatros, 1983)
Encyklopedické spracovanie odbore stavebníctva, prináša v tematicky radených kapitolách základné poznatky od prvých neumelých stavieb cez zdokonaľovanie formy a techniky až po projekty súčasnosti i perspektívy budúcnosti.