Atlas našich húb - Dermek, Aurel: 1925-1989 (Obzor, 1977)
Našej hubárskej verejnosti sa dostáva do rúk atlas, v ktorom je opísaných a zobrazených vyše 320 druhov húb. Atlas sa začína niektorými všeobecnými údajmi o hubách, ktoré sú zhrnuté do niekoľkých krátkych statí. V špeciálnej časti sú vždy na protiľahlej strane obrázka veľmi stručné opisy jednotlivých vyobrazených druhov.