Emoční inteligence v praxi: Všechno, co potřebujete vědět o úspěšném živote, vztazích a kariéře : (The Emotional Intelligence Quick Book) - Bradberry, Travis; Greaves, Jean; Mikolášek, Blahoslav (Columbus, 1997)
"Být chytrý není všechno, důležitější je být emočně inteligentní," tvrdí dr. Daniel Goleman, Autor světového bestselleru Emoční inteligence.