Emoční inteligence v praxi: Všechno, co potřebujete vědět o úspěšném živote, vztazích a kariéře (The Emotional Intelligence Quick Book) - Bradberry, Travis; Greaves, Jean; Mikolášek, Blahoslav; Kaděra, Lumír; Goleman, Daniel (Praha Columbus, 1997)
"Být chytrý není všechno, důležitější je být emočně inteligentní," tvrdí dr. Daniel Goleman, Autor světového bestselleru Emoční inteligence.
Register.
Keywords: psychológia; osobnosť; emoční inteligence; inteligencia; IQ testy; EQ testy; výchova