Slepačia polievka pre dušu. Odkazy z neba: 101 zázračných príbehov o svedectvách z neznáma, úžasných prepojeniach a láske, ktorá neumiera : (Chicken Soup for the Soul: Messages from Heaven) - Canfield, Jack: 1944-; Hansen, Mark Victor: 1948-; Newmark, Amy (Slepačia polievka, 2012)
Keď naši blízki opustia tento svet, naše spojenie s nimi sa nekončí. Smrť odníma ich fyzickú prítomnosť ale nie ich ducha, preto sa nezriedka stáva, že cítime ich blízkosť aj potom, čo odídu. Keď sa stíšime a upokojíme, dokážeme vidieť znamenia a prijať ich správy, ktoré nám niektorí z nich môžu chcieť zanechať. My ich nazývame "náhody" a "zázraky" a oni "odkazy". Niekedy sa tak stane v snoch či videniach, inokedy prostredníctvom nápadov, myšlienok či vnuknutí.