Zástupca: Hra : (Der Stellvertreter) - Hochhuth, Rolf: 1931- (Prameň, 1966)
Máloktorý dialóg medzi dvoma spisovateľmi vyvolal taký záujem verejnosti, ako sa to stalo v prípade dialógu západonemeckého dramatika Rolfa Hochhutha so slovenským spisovatelom Ladislavom Mňačkom, a to nielen v našej, ale aj v celej svetovej tlači.