Prozaické dielo: Kamarát Jašek. Drak sa Vracia. Prvotiny a iné prózy - Chrobák, Dobroslav: 1907-1951 (Knižnica slovenskej literatúry, 2011)
Výber z rozsahom neveľkého prazaického diela D. Chrobáka je v zhode s koncepciou edície Knižnica slovenskej literatúry rozčlenený do dvoch častí, ktoré v závere dopĺňa edičný aparát.