Znamenie ryby: Poézia 3. zv - Strmeň, Karol: 1921-1994 1921-1994 (Petrus, 2001)
Tretí zväzok básnického diela Karola Strmeňa obsahuje básne z rokov 1964-1994. Knihu sprevádzajú kresby Ernesta Zmetáka, osobného priateľa Karola Strmeňa.