Sizyfovský údel - Hamada, Milan: 1933- (Slovenský spisovateľ, 1994)
Sizyfovský údel. To je názov knihy čerstvého laureáta Ceny Dominika Tatarku. Pod týmto názvom sú zhrnuté články, eseje, štúdie, recenzie Milana Hamadu.