Sexus : (Sexus) - Miller, Henry: 1891-1980 (Svetová knižnica SME, 2005)
Amerika (konzervatívna Eisenhowerova Amerika) zakázala túto nekonečne slobodnú knihu na viac ako desať rokov. Otázkou v tejto chvíli je, či a na ako dlho ju zakážu v krajine Svätopluka.