Z problematiky náboženských výrazov v spisovnej slovenčine : Zborník z vedeckého seminára Diachrónne aspekty slovenskej náboženskej terminológie a súčasná jazyková prax, ktorý sa uskutočnil 14. februára 2008 - Žigo, Pavol: 1953-; Bílik, René: 1960- (Veda, 2009)
Predložený zborník obsahuje vopred dohodnuté referáty účastníkov celoslovenského vedeckého seminára, ktorý sa konal na pôde Pedagogickej fakulty Trnavskej univerzity v Trnave dňa 14. februára 2008 pod názvom Diachrónne aspekty a problematika súčasnej slovenskej náboženskej terminológie.