Odvážni kamaráti - Kaminská, Renata: 1983- (Advent-Orion, 2012)
Príbehy o malom autíčku, ktoré sa volalo Šimon a chodilo do Dopravnej školy. Táto kniha je určená pre deti predškolského a raného školského veku. Zážitky hračiek ich zaujmú a zároveň sa môžu spolu s autíčkom Šimonom naučiť, že je dobré mať odvahu priznať svoj strach a zveriť sa s tým niekomu ďalšiemu a tiež rozpoznať začínajúce sa šikanovanie.