Odvážni kamaráti - Kaminská, Renata: 1983-; Popper, Pepa: 1983-; Brezovická-Šebeková, Ľubica; Matisová, Darina (Advent-Orion Vrútky, 2012)
Príbehy o malom autíčku, ktoré sa volalo Šimon a chodilo do Dopravnej školy. Táto kniha je určená pre deti predškolského a raného školského veku. Zážitky hračiek ich zaujmú a zároveň sa môžu spolu s autíčkom Šimonom naučiť, že je dobré mať odvahu priznať svoj strach a zveriť sa s tým niekomu ďalšiemu a tiež rozpoznať začínajúce sa šikanovanie.
Keywords: rozprávky autorské; poučné príbehy; dobrodružné príbehy; doprava pre deti; príbehy pre najmenších; próza; slovenská literatúra - texty; Kaminská, Renata (slovenská pedagogička, autorka kníh pre deti predškolského a mladšieho školského veku o zdravom životnom štýle. * 1983 Slovensko -); pre čitateľov od 6 rokov