Sprisahanie za milióny dolárov: Detektívny príbeh z USA : (Tatort Erde - Die Millionen-Dollar-Verschwörung) - Fischer-Hunold, Alexandra: 1966- (Thovt, 2010)
Pred mnohými rokmi boli štyria mladí surfisti svedkami lúpežného prepadnutia transportu peňazí. Až dodnes sa nenašiel jeden kufor s peniazmi, ktorý obsahoval 2,5 miliónov dolárov. O slávnej lúpeži sa v Hollywoode nakrúca film a pri rozhovoroch s očitými svedkami narazí hlavný predstaviteľ Joey a dvojičky Eileen a J.D. na mnoho zvláštnych náhod. Toľko peňazí nemohlo zmiznúť len tak bez stopy! Tí traja sa začali o prípad zaujímať a už čoskoro prišli na stopu tajomnému sprisahaniu.