Mýty a legendy: Európa : (Mythes et légendes: L' Europe) - Ragache, Gilles: 1946-; Heinrich, Christian: 1957- (Mýty a legendy, 1994)
Mýty európskych národov, ktoré sa sústreďujú najmä na rozprávanie o bohoch, hrdinoch, čarodejníkoch a obroch.