Cesty-necesty : (Perepuťja) - Filip, Vitalij
Z Filipovej knižky zavanie na čitateľa dych mentality a zvykov moldavského ľudu, moldavskej dediny, ktorá v mnohom pripomína našu predvojnovú dedinu, ale zároveň je iná, svojská.