Do Tramtárie - Válek, Miroslav: 1927-1991 1927-1991 (Vybrané spisy Miroslava Válka, 1981)
Kniha obsahuje výber detskej poézie Miroslava Válka, nazvanej podľa básne Do tramtárie: Traja múdri idú do Tramtárie, spievajú si tri kapustné árie: Tramtará!..Tramtária!...Tramtarárija!