Veľká cestovná horúčka - Válek, Miroslav: 1927-1991 1927-1991 (Mladé letá, 1980)
Básnická zbierka pre deti a malých školákov. V knižke vystupujú: otecko, mamička, Katka, Dunčo psík, teta Beta a viac nik.