Dedičstvo : (A Tangled Web) - Montgomery, Lucy Maud: 1874-1942 (Čajka, 1996)
Osemdesiattriročná teta Becky, vládkyňa rodiny Darkovcov a Penhallowovcov, sa týždeň pred svojou smrťou rozhodne, že usporiada svoje dedičské záležitosti. Do novín dá uverejniť pozvanie na audienciu u tety Becky, ktoré je určené všetkým členom jej široko rozvetvenej rodiny. Teta Becky je i na konci svojho života uštipačná a prefíkaná, a tak osladí život členom svojej rodiny na ďalší rok. Všetci žijú v neistote a snažia sa správať tak, aby sa zapáčili tete Becky...