Čarovná rozprávkarka : (The Story Girl) - Montgomery, Lucy Maud: 1874-1942 (Čajka, 1995)
Čarovná Rozprávkarka je ďalším duchovným dieťaťom známej autorky Anny zo Zeleného domu. Táto naozaj čarovná knižka učaruje všetkým tým, ktorí sa radí započúvajú do príhod Felicity, Cecily, Dana, Petra, Félixa, Beverlyho, Sary Rayovej a Sary Rozprávkarky a predovšetkým do Rozprávkarkiných príbehov.