Našepkávač: Zlo za sebou necháva stopy : (Il suggeritore) - Carrisi, Donato: 1973- (Slovart, 2013)
Ostrieľaný kriminológ Goran Gavila stojí pred neľahkou úlohou: spolu so špeciálnou policajnou jednotkou pracuje na prípade šiestich nezvestných dievčat, ale ich práca stagnuje, dokým náhodou neobjavia hroby, v ktorých sú zakopané ľudské ostatky. Vyšetrovanie postupuje a policajti sa musia nielenže popasovať s vrahom, ale často aj so svojimi vlastnými démonmi. Gavila tuší, že prípad súvisí s diabolským našepkávačom prevteleným do záhadnej ľudskej bytosti, ktorý sa s vyšetrovateľmi púšťa do otvoreného boja. Nejde však o tradičného masového vraha, skôr o akési stelesnené zlo, o človeka, ktorý je schopný vplývať na iných natoľko, že sú schopní páchať krutosti.