Povedz mi svoje znamenie - Macků, Iva: 1979- (No Boyzzz!, 2012)
Larisa, Katka a Silvia túžia zažiť konečne to pravé "chodenie". Dievčatá trávia všedné dni na intráku v mestečku, v ktorom sa nič zaujímavé nedeje, a víkendy v rodnej dedine, kde je nuda ešte väčšia. Zdá sa, že chlapci sú nepoužiteľní všade. A tak sa dievčatá rozhodnú, že si priateľa nájdu podľa znamenia zverokruhu. Začnú pátrať, aké znamenie sa hodí k Baranovi, kto by bol ideálny pre Váhy a prečo by to neklapalo medzi Býkom a Levom. Dá sa tak ale nájsť ten pravý...?