Syn mafie: Scarpovský klan, FBI a príbeh zrady - Harmonová, Sandra (Ikar, 2013)
Príbeh Grega Scarpu staršieho a jeho syna sa úplne líši od príbehov mafiánov. Žiadny iný mafián totiž nebol ako Scarpa. Dokonca ani vo svete zločincov, vrahov a podvodníkov sa nenašiel nikto rovnako schopný ako on...