Šmolkovia: Šmolčatá : (Les P'tits Schtroumpfs) - Peyo: 1928-1992 (Albatros, 2013)
Čarovné hodiny uväznia troch šmolkov a tí omladnú! Sú veľmi prekvapení a zároveň aj nadšení. Zrazu majú skvelé nápady! Čo tak založiť v šmolkovskej dedine novú kapelu? Alebo pomôcť Šmolinke, aby nebola taká smutná? Najviac by ju potešila kamarátka - ale tú dokáže vyrobiť jedine zlostný Gargamel...