Všetko sa nekončí - Benko, Rudolf (Motýľ, 2012)
Mladý študent spozná v knižnici dievča, ktoré v krátkom čase zmení jeho život. Zisťuje, že stretol lásku svojho života. Vyrástol v rodine despotického otca a tento nový cit ho natoľko očarí, že s novou láskou plánuje spoločný život. Všetko však zmení krutá nehoda, ktorá zmarí jeho plány. Neskôr zistí, že na intrigách voči nemu sa podieľa aj jeho otec. Človek, ktorý by mal synovi pomôcť pri štarte do života, sa kvôli majetku neváhal spolčiť so zločincami, ktorí nešťastie zavinili. Mladý muž, teraz už absolvent vysokej školy, postupne odhaľuje mašinériu klamstiev, podvodov a zločinov, a zároveň zisťuje, že dokázať pravdu a potrestať tých, čo tragédiu zapríčinili, je v súčasnom právnom systéme nemožné. Sklamaný a znechutený zo všetkého, čo sa okolo neho deje, odchádza na dlhý čas do sveta. V hlave má však jasný cieľ ľ vrátiť sa, dokázať pravdu a potrestať vinníkov.